Известие

Collapse
No announcement yet.

млад алфист

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• млад алфист

здравеите аз сам нов вав форума и моля за помощ.на скоро си купих 33ка 90г.сложих ножа газова след основен ремонт на двигателя и започнах да карам до тук всичко добре докато не се появи следния проблем колата започна да се дави и просто не искаше да варви.приятеля от които я взех каза че работи на 3 цилиндара и взима вьздух от някаде.маистора които я погледна каза че трябва да я закарам на диагностика,но не намерих такъв.ако някой може да ми помогне или да менасочи към някой.благодаря предварително.

Ако напишеш от град си и какъв мотор е колата ще е по лесно да те насочим.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

от софия мотора е 1700

Comment

Колега,първо добре дошъл във Форума.Уточни кога го прави проблема.След като сложи газовата ли!?Само на газ ли го прави или и на бензин.Препоръчвам ти да провериш първо свещите и кабелите.Запали я и се ослушай да не смуче въздух от някъде.Провери маркучетата на вакуумите.По горе в Общ технически раздел има теми с адресите на форумните сервизи.Изобщо дай по-пълна информация.Каквото ти дойде на ум.Дори да си мислиш,че е маловажно!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

здравеи колега и на газ и на бензин работи на 3 цилиндара когато е на газ гарми през ограничителната клапа до дебитомера на бензин работи но се чува свистене като явно засмуква въздух от някъде когато се вкара във високи обороти работи на 4 цилиндара така ми казаха но пуснеш ли газта гасне

Comment

Така както го казваш е много вероятно да е от маркуча за вакуума на сервото.Само той може да смуче толкова много въздух,та да се губи цилиндър.Локализирай от къде се чува!Разръчкай всички маркучи,щото може на пръв поглед да са здрави,а да са се скъсали и да смучат въздух.
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Така както го казваш е много вероятно да е от маркуча за вакуума на сервото.Само той може да смуче толкова много въздух,та да се губи цилиндър.Локализирай от къде се чува!Разръчкай всички маркучи,щото може на пръв поглед да са здрави,а да са се скъсали и да смучат въздух.
              Зависи кой цилиндър му е. Но гърменето ме притеснява - на бедна смес е в грънците, а не нагоре
              ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Махни четирицефката отгоре и виж всички вакууми. Виж си тапата за маслото, тъй наречените "черавца", отдушника от картера
              Last edited by Stranger65; d.m.y г., 21:10. Основание: уточнение

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                Зависи кой цилиндър му е. Но гърменето ме притеснява - на бедна смес е в грънците, а не нагоре
                ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Махни четирицефката отгоре и виж всички вакууми. Виж си тапата за маслото, тъй наречените "черавца", отдушника от картера

Абе не разбра ли,че колегата е начинаещ.По-добре се свържи с него и му помогни.нали сте в едно село....

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Абе не разбра ли,че колегата е начинаещ.По-добре се свържи с него и му помогни.нали сте в едно село....
                  Ми да каже. Може и Л.С. да остави

Comment

Working...
                  X